ŞENGÜL ÜMİT HANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit hane ziyaretlerine devam ediyor.

18 Şubat 2020
ŞENGÜL ÜMİT HANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

    Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Şengül Ümit, Bolu Valiliği himayesinde Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından her hafta organize edilen hane ziyaretleri kapsamında aile ziyaretlerinde bulundu.
    Hane ziyaretleri kapsamında Çolakdemir ve Önder ailelerini ziyaret ederek aile bireylerinin talep ve isteklerini dinleyen Şengül Ümit, çocuklarla da yakından ilgilenerek eğitim durumları hakkında bilgiler aldı ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
    İhtiyaç sahibi olan ailelere gerekli desteklerin sağlanması noktasında görüş alış verişinde bulunulduğu ziyaretlerde ailelerin talep ve isteklerinin imkânlar doğrultusunda hızlı bir şekilde karşılanmasının büyük önem arz ettiğini belirten Şengül Ümit, Halka hizmeti esas biliyoruz.
    Sizlerin ihtiyaç ve taleplerinizin karşılanması, sorunlarınızın çözülmesi bizim için büyük önem arz ediyor.
    Bizlerin görevi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek hasbihal etmek, onları dinlemek, ihtiyacı olan vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak ve her zaman yanlarında olduğumuzu onlara hissettirmektir” dedi.
    Bolu Valisi Ahmet Ümit’in eşi Sayın Şengül Ümit hane ziyaretlerinde, Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, Bolu İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Şerife Koçyiğit, Bolu Kızılay Başkanı Muhsin Kınacı Bolu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Seçkin Özgen ile Bolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ve Kızılay görevlileri de hazır bulundu.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.