MHP'DEN ŞÖLEN HAVASINDA TANITIM TÖRENİ

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI COŞKULU TÖRENLERLE TANITILDI

17 Şubat 2019

    MHP Bolu İl Başkanlığı belediye başkan adaylarını mehteran gösterisi ve konserlerin yer aldığı coşkulu bir şölenle tanıttı.

    31 Mart yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız veren MHP, 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlediği aday tanıtım toplantısında belediye başkan adaylarını tanıttı. Şölen havasında geçen aday tanıtım toplantısına MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK üyeleri Ahmet Yılmazer, Bahadır Alperen, MHP Bolu İl Başkanı Cihan Başaran, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.

    Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından sahne alan mehteran grubu seslendirdiği marşlarla salonu dolduran partilileri coşturdu. Tanıtım toplantısında Yasin Başaran,Erkan Bekmez ve Seyhan Sürmeli konser verdi.

    Milletvekili Ümit Yılmaz, MYK üyeleri Yılmazer ve Alperen'in ardından Bolu Belediye Başkan Adayı İbrahim Doğan salonu dolduran partililere seslendi.

    Konuşmaların ardından belediye meclis ve il genel meclis üyelerinin isimleri okunarak sahneye çağırılarak tanıtıldı. Tanıtım toplantısı ilçe belediye başkan adaylarının konuşmalarının ardından sona erdi

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.