FATİH METİN'DEN CHP TEPKİSİ

METİN VE PARTİLİLER SEYİT MAHALLESİ'NDEKİ VATANDAŞLARLA BULUŞTU

17 Şubat 2019
FATİH METİN'DEN CHP TEPKİSİ

    Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, Seyit Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Seyit Mahallesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen toplantıda projelerini anlatan Metin, vatandaşlardan 31 Mart’ta HDP’nin destek verdiği CHP’ye karşı AK Parti’nin yanında olmalarını istedi.

    Seyit Mahallesi’nde, mahalle sakinlerine seslenen Fatih Metin, yapılacak önemli projelerde mutlaka Bolu halkının fikrini alacaklarını söyledi. Yapmayı planladıkları stadyumun yerini Bolu halkının belirleyeceğini aktaran Metin, kozalaktan esinlenerek çizilen stadyum projesinin Türkiye’de bir başka örneğinin olmadığını dile getirdi.

    Seçimler yaklaşırken HDP’nin CHP’ye verdiği desteğin artık daha fazla gün yüzüne çıkmaya başladığını söyleyen Metin, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı salonda bulunan vatandaşlarla paylaştı. Bu kirli oyuna Bolu halkının düşmeyeceğini belirten Metin, vatandaşlardan 31 Mart günü bu kirli ittifakı sandığa gömmelerini istedi.

    Fatih Metin, “Geçen gün mecliste Pkk’nın siyasi uzantısı, maşası HDP’nin sözde Genel Başkanı sözde Eş Başkanı ne dedi: ‘Biz batıda AK Parti’yi ve MHP’yi sandığa gömmek için CHP’ye destek vereceğiz dedi. Buna müsaade etmeyin. Bunu aklınızdan çıkartmayın. Batıda AK Parti ve MHP’ye ders vereceğiz’ dediler. O dersi siz vereceksiniz onlara. CHP’ye siz vereceksiniz dersi. Buna inanıyoruz. Bizler her zaman sizlerin karşısına hizmetlerimizle çıktık, yaptıklarımızla çıktık. 2002’den 2019’a verdiğiniz bu emaneti liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’la en iyi şekilde taşımaya gayret ettik. Şimdi daha yukarılara taşıyacağız daha iyisi olacak Allah nasip ederse” ifadelerini kullandı.

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.