BOLUSPOR EVİNDE BİR PUANA RAZI OLDU

BOLUSPOR 1 - ALTINORDU 1

16 Aralık 2018
BOLUSPOR EVİNDE BİR PUANA RAZI OLDU

     

    Spor Toto 1. Ligde son haftalarda istediği oyunu sahaya yansıtamayan Boluspor 16. hafta maçında futbol anlamında iyi bir geri dönüş yapsa da yine arzuladığı 3 puana ulaşamadı. Kırmızı beyazlılar Altınordu karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına karşın geriye düştüğü maçta eşitliği sağlasa da ikinci yarıda aradığı golü bulamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. 

    Kırmızı beyazlılar sahaya kalede Gökhan, savunmada Mutlu, Hayrullah, Daniel Dimov ve Diarra, hemen önlerinde İshak, orta alanda İsmail Haktan, Guido, Bentley ve Umut Gündoğan ileride Özgürcan Özcan on biri ile çıktı. 

    Maça iyi başlayan Boluspor önemli pozisyonları bulsa da konuk ekip ilk etkili atağında öne geçen taraf oldu. İlk devrenin ilk yarısına kadar etkili oynayan ekibimizin önemli atakları golle sonuçlanmazken ve bir topu direkten dönerken konuk ekip 29. dakikada eski Boluspor'lu Sefa takımını öne geçirdi. Bu gole 3 dakika sonra Mutlu'nun ortasında Bentley cevap verirken, ilk ayrıda başka gol sesi çıkmadı. 

    Boluspor 2. yarıya da iyi başlayan taraftı. Bu devrede de topun hakimi olan ekibimiz Bilal Sebahi'yi İshak'ın yerine oyuna dahil etti. Maçın son dakikasına kadar bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan kırmızı beyazlılar iyi oynadığı maçta sadece 1 puan kazanabildi. Bu sonuçla Boluspor puanını 27 yaparken haftalar sonra hanesine 1 puan yazdırabildi.  

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

    Yorum yazın
    İsim (Gerekli)
    Yorumunuz (Gerekli)

    Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.